В РУ Горна Оряховица са образувани две досъдебни производства за

...
В РУ Горна Оряховица са образувани две досъдебни производства за
Коментари Харесай

Мъж намушка с нож съседа си в Горна Оряховица

В районно управление (на МВР) Горна Оряховица са формирани две досъдебни производства за породена междинна телесна щета, оповестява " Труд ".

На 14 август към 10:55ч. на телефон 112 е получен сигнал от 45-годишна жителка на Горна Оряховица, че лицето, с което живее на фамилни начала, е намушкано с нож от техен комшия.

Екшънът се разиграл пред дома им. Установено е, че същия ден 60-годишен гражданин на железничарския град, който е осъждан, отишъл в дома на пострадалия. След зародил спор сред двамата, се стигнало до физическа разпра. Криминално проявеният измъкнал нож и го забил в бедрото на левия крайник на стопанина.

След обзор в ЦСМП Горна Оряховица 45-годишният потърпевш е освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. Извършителят е арестуван за период до 24 часа.

Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12 от Наказателен кодекс.

На същата дата към 19:15ч. в районно управление (на МВР) Горна Оряховица е получен сигнал от 29-годишен мъж, че към 18:45ч. са му избити четири долни зъба. Установен е причинителят – 29-годишен рецидивист, водещ се на доклад в Държавната психиатрична болница в с. Церова кория.

Кървавата свада станала в региона на общинския пазар в Горна Оряховица. Двамата се скарали люто и абсурдът прераснал в меле. Агресивният причинител нанесъл три удара с пестник в долната челюст на пострадалия.

Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 129, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР