В РУ – Бяла изясняват сигнал за инцидент с пострадал

...
В РУ – Бяла изясняват сигнал за инцидент с пострадал
Коментари Харесай

Мъж се простреля с арбалет в стомаха в Русенско

В районно управление (на МВР) – Бяла обясняват сигнал за случай с потърпевш мъж в село Екзарх Йосиф. Това оповестиха от ОДМВР-Русе.

Вчера следобяд в районно управление (на МВР) – Бяла е постъпил сигнал, че в болница „ Канев “ в Русе е бил признат за лекуване 42-годишен мъж от с. Екзарх Йосиф, в тежко положение с прободна рана в региона на стомаха.

Според първичната информация потърпевшият е бил открит от майка си през вчерашния ден сутринта да лежи на легло в къщата си.

Той й обяснил, че се е прострелял с арбалет в стомаха и твърдял, че е в положително положение, само че към 14:30 часа се почувствал зле и с екип на ЦСМП е откаран и признат по неотложност в хирургичното поделение на болница „ Канев “, където му е била направена интервенция.

След приемане на сигнала е почнало изясняване на случая от чиновници на районно управление (на МВР) – Бяла, като е осъществен оглед на местопроизшествието, открит е арбалета и стрелите за него. Към момента не са открити данни за съзнателно причиняване на телесните повреди на мъжа.

Случаят е документиран от проверяващите, като е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) – Бяла.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР