В Розино трябва да има полицейски участък, за да спрат

...
В Розино трябва да има полицейски участък, за да спрат
Коментари Харесай

ВМРО иска полицейски участък в Розино

В Розино би трябвало да има полицейски сектор , с цел да спрат циганските безчинства. Това счита пловдивският народен представител от ПГ " Обединени патриоти " от квотата на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

 Полицаи предотвратиха меле сред две семейства в Розино
Полицаи предотвратиха меле сред две семейства в Розино

Петима са арестувани в полицията, формирани са две досъдебни производства

Позицията му идва след следващите цигански безчинства в карловското село Розино . " Снощи под въздействието на алкохол и упойващи субстанции група роми още веднъж са провокирали всеобщ пердах и още веднъж са заплашили живота и здравето на хората в селото ", написа Сиди като припомня, че за проблемите с циганската махала в Розино неговата партия приказва от години.

От Вътрешна македонска революционна организация напомнят, че точно представители на етноса в селото предходната есен нападнаха и пребиха двама лесничеи , които се пробваха да предотвратят противозаконна сеч.

Отново техни представители бяха забъркани и в ликвидиране преди три години. Проблемите там са всекидневие, а побоите и тормозът над българското население граничат с геноцид, се споделя в позицията на Сиди.

Народният представител запита министъра на вътрешните работи Валентин Радев дали Министерство на вътрешните работи планува откриване на полицейски сектор в Розино и какви действителни ограничения е подхванало министерството за решаването на този проблем. Той се базира на десетките сигнали от жители, които постъпват безусловно ежеседмично в приемната на патриота от Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив.

Сиди пита дали може да бъде засилен контролът на техническата редовност на моторните транспортни средства - на водачите, които карат без брошура или след приложимост на алкохол и други упойващи субстанции. Такива нарушавания са всеобщи измежду популацията на циганските махали в община Карлово, написа Сиди.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР