В ромската махала на Русе, където живее Северин Красимиров, нощта

...
В ромската махала на Русе, където живее Северин Красимиров, нощта
Коментари Харесай

Мъжът, закарал Северин от Русе до Хамбург, разказа какво е правил злодеят на рождения ден преди убийството на Виктория

В ромската махала на Русе, където живее Северин Красимиров, нощта е минала умерено след напрежението нощес. Има полиция, всеки миг би трябвало да дойде и жандармерия, оповестява Нова телевизия.

``
реклама
 



 
Снощи група рокери нахлу в махалата и провокира суматоха от възможна разпра поради убийството на Виктория Маринова. Мъжете в черни облекла, някои от които със скрити лица, спрели пред къщата на лелята на Северин, търсили и околните му.
 
Рано тази заран следите от гумите на моторите още личат по улицата, написа Блиц.
 



Неговият другар, който го е закарал до Хамбург след убийството, съобщи, че въобще не е подозирал какво е направил Северин. След като схванал, доста се уплашил. „ Как няма да се тормозя, жена ми беше там с него в седмия месец бременна “, съобщи Синан.
 
Двамата дружно били на рождения ден преди убийството. Празнувал братовчед на младежа. Пили до 5-6 часа сутринта. „ Беше пийнал, само че не чак доста, обикновено беше “, описа той. По думите му, по нищо не личало, че Северин може да е направил такова извънредно закононарушение.
 



 
В немския град Щаде, където беше задържан Северин, българските жители били доста обезпокоени поради напрежението в Русе. Между тях се говорело, че даже имало запалени къщи в ромската махала. Хората се обаждали на околните си и ги съветвали да не пускат децата си на учебно заведение.
 
Хората там считат, че Северин е направил убийството под въздействието на алкохол и опиати и дума не можело да става за взимане на пари.

Междувременно пред публицисти шефът на ОДМВР-Русе комисар Теодор Атанасов изясни, че тази заран ситуацията в ромската махала на града е спокойна. „ Смятам, че обстановката е овладяна и няма напрежение. Няма арестувани лица. Имаме подкрепления от дирекция „ Жандармерия “, сподели той.
 
Засилено полицейско наличие има в два квартала на Русе. „ Нямаме индикации за идни нарушавания на публичния ред. Всички мероприятие, които е било належащо да се извършат с оглед запазване на публичния ред, са осъществени “, безапелационен беше Атанасов.
 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР