В романтичния филм Mrs Harris Goes to Paris, дама на

...
В романтичния филм Mrs Harris Goes to Paris, дама на
Коментари Харесай

Романтичният филм „Г-жа Харис отива в Париж“ с надеждата да получи рокля на Dior

В сантименталния филм Mrs Harris Goes to Paris, дама на междинна възраст, живееща в Лондон след Втората международна война, мечтае да има рокля на Christian Dior.

През 1957 година обаче, на върха на славата на New Look на Dior, това не е елементарно. Няма магазин или някакъв метод да го поръча. Единственият метод да я получи е сама да отиде до къщата на Avenue de Montaigne 30.

Филмът, сантиментална история съгласно AP, включва Лесли Манвил като госпожа Харис, която открива Диор, до момента в който чисти къщата на богат клиент, и Изабел Юпер като снобската мадам Колбер, която реагира на концепцията за жена като госпожа Харис, носеща Dior.

Режисьорът на кино лентата Антъни Фабиан се надява, че филмът ще развълнува и въодушеви публиката повече поради достолепието, което излъчва героинята на кино лентата, в сравнение с поради нейните упоритости.

„ Мисля, че всички желаеме нещо, което наподобява невероятно “, сподели Фабиан, който приспособява романа на Пол Галико от 1958 година

Къщата на Dior на собствен ред оказа помощ, като отвори архивите и даде проекти за своето ателие, което беше пресъздадено от произвеждане по време на сложен интервал заради пандемията. Голяма част от фотосите се състоят в Будапеща.

Фабиан притегли за кино лентата дизайнера на костюми, носителката на “Оскар” Джени Бивън и дизайнера на продукцията Лучана Ариги.

Роклите от онази ера на Dior обаче са необичайност и Бивън разчита на фотоси и рисунки.

„ Почувствах огромен напън, тъй като имахме толкоз малко пари, с цел да създадем всичко. Исках да почета Диор “, сподели Беван.

Премиерата на кино лентата беше на 15 юли в Съединени американски щати.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР