В ролята си на Национална агенция по европейските Програми Еразъм+

...
В ролята си на Национална агенция по европейските Програми Еразъм+
Коментари Харесай

Награждават най-добрите проекти за 2023 г. по програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“

В ролята си на Национална организация по европейските Програми " Еразъм+ " и " Европейски корпус за взаимност ", Центърът за развиване на човешките запаси ще организира на 05 декември 2023 година от 10:00 ч в София Валоризационна конференция 2023 на тематика " Активното поданство в Европа ".

Πο време на тазгодишната конференция ще се проведат  пет дискусионни маси, на които ще бъдe разисквано по какъв начин са отразени европейските полезности и какви са целите на стратегиите. Ще бъде наранена наболялата тематика за хората в неравностойно състояние, по какъв начин те са включват в плановете. Третият панел е отдаден на осведомителните технологии и използването им в стратегиите – Как се употребяват те сега и по какъв начин можем да ги използваме (социални мрежи, нов формат на книги, платформи за стрийминг на аудио книги, геймификация в образованието и др.), с цел да създадем дейностите и резултатите по-устойчиви и въздействащи. На останалите две полемики ще бъдат разисквани европейските просветителни стратегии в вероятност и присъединяване на младежите в демократичните процеси на Европа.

Всяка една от полемиките ще бъде подкрепена с модул с показване на положителни практики.

В рамките на формалната част на събитието ще се състои гала по награждаване на отличените планове. Със знак за качество ще бъдат отличени най-хубавите завършили през 2023 година планове по Програмите " Еразъм+ " и " Европейски корпус за взаимност ". Ще бъдат откроени сполучливи преподавателски практики, юношески начинания и планове за доброволци, както и работата на сътрудниците в огромни планове за европейско съдействие в областта на образованието.

По време на цялото събитие гостите ще имат опцията да посетят демонстрационно ревю на сполучливи планове по Програмите „ Еразъм+ “ и „ Европейски корпус за взаимност “.

Валоризационната конференция на ЦРЧР като Национална организация по европейски просветителни стратегии се организира от повече от 20 години, преди началото на Програмата на Европейската комисия „ Учене през целия живот “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР