В ролята на Анди Коен (вляво, на снимката през 2012

...
В ролята на Анди Коен (вляво, на снимката през 2012
Коментари Харесай

Претенциите на Кати Грифин за кокаин срещу бившия шеф на Браво Анди Коен се появяват отново... след съдебното дело на Леа Максуини, в което се твърди, че е смъркал наркотици с Истински съпруги

В ролята на Анди Коен (вляво, на фотографията през 2012 г.) е изправен пред бомбени правосъдни борби с две някогашни същински съпруги, обвиняванията, направени от друга негова някогашна служителка - Кати Грифин (R) - изплуваха още веднъж и бяха прегледани в нова, проклета светлина

Носителят на " Грами " твърди, че Анди " живее, с цел да смъква дами " и " той в действителност ме тормозеше и се отнасяше с мен в действителност зле ".

Но най-голямата бомба от видеото на Кати беше, че Коен й предложи кокаин два пъти зад кулисите на Embassy Row в четирите пъти, когато тя се появи в пиянското му късно вечерно токшоу „ Браво “, Гледайте какво се случва онлайн.

'Само знаете, че Джими Кимел или Сет Майерс в никакъв случай не са ме карали да върша удар, преди да влязат в шоуто. Никой от The View в никакъв случай не ме е карал да върша удар преди шоу. Така че се надявах, че се майтапи “, сподели Грифин.

„ Така че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР