В родния Instagram има истински виртуози, които знаят всеки трик

...
В родния Instagram има истински виртуози, които знаят всеки трик
Коментари Харесай

Не се прави така! Тези BG звезди просто не знаят как да си поддържат Instagram профила

В родния Instagram има същински виртуози, които знаят всеки трик и загадка на платформата. Те са в час с новостите, качват непрекъснато и всичко към тях наподобява съвършено.

Е, има и родни звезди, които просто не знаят по какъв начин да си поддържат профилите в Instagram. Ето някои от тях:

Софи Маринова

Обожаваме Софи Маринова, само че в Instagram участва по много чудноват метод. Тя има над 5000 изявления, като измежду тях има фотоси от участия, селфита от вкъщи, фотоси на ноктите ѝ, както и тежки софри от Етрополе. Така се редуват професионални фрагменти с такива, които наподобяват като че ли са снимани с Nokia с фенерче. Не е готино.

Виж още: ТВ к*чки: Най-смешните БГ риалити кавги! 

Тони Стораро

Тони Стораро неслучайно е именуван Човека глас. Но неговият Instagram профил e... по какъв начин да кажем... много монотонен. Той качва безусловно един и същи вид селфита непрекъснато. И по този начин всеки ден. Под тях даже не написа нищо. 

Антония Петрова 

Миската има впечатляващите близо 8000 фотоси! И би трябвало да ви разочароваме, в случай че си мислите, че те са прекомерно разнородни и забавни. Тъкмо в противен случай - Петрова качва тонове еднообразни фотоси от пътуванията на фамилията ѝ. 

Виж още: Ето това е обич! Гери и Радо от " Един за различен " на сантиментална отмора, тя му се обясни 

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова е готина, атрактивна, само че... прекомерно непостоянна в Instagram. Тя може и да не поства в продължение на месеци, само че отиде ли на отмора, качва по 10 фотоси дневно. Видно, хората обаче даже не виждат, че това кафе е снимано от дъщерята на футболната легенда. 

Валери Божинов

Тук редно ли е даже да обясняваме повода след видеото нагоре. Останалите неща, които Божинката качва, са вид поздрави за Асенчо Таксито, странни видеа със Златан Ибрахимович.

Изображение: https://www.instagram.com/valeribojinov86/
https://www.instagram.com/antonia_petrova_batinkova/
https://www.instagram.com/sofi_marinova_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР