В риалити формата Игри на волята“ до голяма степен разбирателството

...
В риалити формата Игри на волята“ до голяма степен разбирателството
Коментари Харесай

Храната прави борбата: Фенове попиляха Георги заради егоизъм и наглост

В риалити формата „ Игри на волята “ значително разбирателството в племената зависи от това дали имат храна и къде се намират. Доста постоянно на реката съотборниците стигат до в действителност тежки спорове, които водят до разцепление на племето.

Виж още: Перфектна стопанка, майка, брачна половинка: Евгения Джаферович чисти имиджа с ефектни фотоси онлайн

Доказателство за това е самият Георги от Непобедимите, който още при започване на „ Игри на волята “ след капитанска борба избра да вземе преимущество за себе си, а не за племето, което включва снабдяване на храна единствено за него до края на предаването без значение къде се намира племето. 

Виж още: Моден гаф на седмицата? Звезделина от " Игри на волята " с чехли, които не трябваше да демонстрира

 И до момента в който през вчерашния ден плувецът си хапваше сладко, сладко на реката от цялостните с изкушения чинии, неговите съотборници меко казано го гледаха злобно, радвайки се на останалите джанки. 

Виж още: Защото е дама: Зори от " Игри на волята " си го върна на Веси за обидите, само че по много грациозен метод

Егоистичното му държание несъмнено не се хареса на зрителите  - въпреки всичко той даже не почувства грам стеснение от това, че другите седят гладни и го гледат по какъв начин хапва всичко, което му поднесат: „ Толкова е малоумен, че не се сеща да се обърне най-малко с тил “, „ Това е към този момент нечовешко възприятие “, „ Какво сърце би трябвало да имаш да се тъпчеш до повръщане пред шест гладни индивида “, „ Просто за мен това си е жива подигравка с хората “, разясняват ядосани фенове. Определено това поведение няма да бъде в негова изгода – доста тъпо.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР