V:RGO и EMIL TRF изненадаха феновете си с нов жесток

...
V:RGO и EMIL TRF изненадаха феновете си с нов жесток
Коментари Харесай

"След всички наркотици, жени и останалото": V:RGO взриви Instagram с думи, Джия от "Ергенът" реагира

V:RGO и EMIL TRF изненадаха почитателите си с нов нечовечен трак, озаглавен " Винаги ". Аранжиментът и лириката са на двамата, а видеот направи формалната си премиера в YouTube.

Виж още:  " С жена ми минахме през пъклен доста неща сами ": Богомил от Hell's Kitchen с неподозирани откровения 

Междувременно V:RGO показа фотография, на която се прегръща с Emil TRF, само че посланието към фрагмента предизвика хиляди реакции. Думите на артиста са видяни и от неговата колежка Джия, която сега взе участие в риалити шоуто " Ергенът ".

Виж още:  " С жена ми минахме през пъклен доста неща сами ": Богомил от Hell's Kitchen с неподозирани откровения 

 

" В тоя посредствен свят, с тея несъвършени сетива и несъвършени мозъци сме тръгнали да търсим съвършенство в отсрещния. Няма го. Няма и да го има. Съвършено е да избереш за кое от всичко да страдаш и да си коства дълготрайно. Бог ни е основал, с цел да ни даде опция да изпитаме нектара от същинските връзки и чистата обич, а ние се отвръщаме от Него в името на нашите илюзорни показа ", написа артистът, който визира доста метафизичен тематики в изкуството си.

Виж още: Батка на хоризонта! Генчо от Игрите започва тотална метаморфоза 

 

" Всеки желае някой, който да го разбере без да обели дума, всеки желае обич дето “няма потребност да приказваш ”… guess what.. няма такова нещо, не и в тоя лимитиран и краткотраен свят. Любов се основава с труд, предпочитание, самообладание, съчувствие, примирение и е мега мъчно и в никакъв случай няма последна точка както лъжливите филми, медии и интернета демонстрират ", написа още V:RGO.

Артистът загатва, че е имало доста хора и медии, които са се опитвали да го скарат с EMIL TRF. " След всички опити да ни разделят, да ни скарат, да ни съборят, да ни съпоставят. Сред всички разлики като хора, актьори и контрастните ни страсти. След всички хора, дето минаха през нас, доброжелателни и не толкоз, след всички батаци, пари, опиати, коли, дами и всичко останало в тая дупка наречена музикална промишленост, ние сме е по този начин, брат, щото другарството не зависи от повърхностни неща, не зависи от триумфи и неуспехи, от ползи и стремежи, а от вътрешно схващане, взаимни отстъпки и опит да задържиш, щото най-важното на края на деня не са материалните ни достижения, а тея взаимоотношения, дето развиваме с всички прелестни души към нас в процеса ", приключва дългия си признателен пост V:RGO.

Виж още: Задава се бебе №4: Светлана Гущерова е подготвена за още едно дете 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР