В резултат на това си партнира с базираната в Лийдс

...
В резултат на това си партнира с базираната в Лийдс
Коментари Харесай

Шокиращата статистика за детската бедност, тъй като The Independent набира £128k в подкрепа на благотворителната организация за легла

В резултат на това си партнира с основаната в Лийдс благотворителна организация Zarach, която обезпечава кревати, матраци и завивки за деца в неравностойно състояние, които се борят с образованието си и психическо благоденствие заради липса на сън.

За по-малко от две седмици нашата акция, която беше включена в BBC Breakfast и LBC, съумя да събере £128 000 за закупуване на повече от 500 кревати, които ще бъдат доставени преди Бъдни вечер, и 200 по-късно.

Основано през 2017 година, Zarach е очевидец на голямо нарастване на търсенето на кревати през последните 12 месеца, като 31 % от фамилиите показват повода като психологични проблеми, до момента в който 23 % са жертви на домашно принуждение.

Последните данни на Министерството на труда и пенсиите демонстрират, че 4,2 милиона деца живеят в относителна беднотия, нарастване от 350 000 по отношение на миналата година.

От тях 45 на 100 са в фамилии с най-малкото дете под петгодишна възраст, до момента в който 44 на 100 са от семейства с е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР