В резултат на терористичната атака в Crocus City Hall са

...
В резултат на терористичната атака в Crocus City Hall са
Коментари Харесай

121 души са ранените при терора в Москва, сред загиналите има и три деца

В резултат на терористичната офанзива в Crocus City Hall са ранени 121 души, съгласно данни на уеб страницата на Министерството на здравеопазването на Московска област. Сред жертвите на нещастието има и три деца. Общо петима души са умряли в лечебни заведения.

Все още има някои пожари в Крокус Сити Хол, само че пожарът в множеството случаи е сподавен, сподели ръководителят на Московска област Андрей Воробьов. При терористичната офанзива е рухнал покривът на постройката над залата.  „ Спасителите съумяха да влязат в залата, където температурата беше висока отдавна и където явно беше епицентърът на пожара. Покривът над залата се срути, премахването на руините продължава “, написа той в Telegram. Губернаторът разгласява и видео на спасители, работещи в постройката.

Министерството на изключителните обстановки заяви, че пожарът е локализиран в 0:55 часа в събота. Районът не е конкретизиран, няколко часа по-рано беше обявено, че постройката е обхваната от пожар на повърхност от към 13 хиляди квадратни метра. м.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР