В резултат на професионално разследване столични полицаи разкриха мъж, извършил

...
В резултат на професионално разследване столични полицаи разкриха мъж, извършил
Коментари Харесай

Столични полицаи закопчаха извършител на шест грабежа в София

В резултат на професионално следствие столични служители на реда разкриха мъж, направил серия от грабежи на територията на София.

Полицейските дейности почнали при започване на месец февруари по постъпили редица сигнали от дами, станали жертва на похищенията. Според информацията те били нападани, до момента в който се придвижвали сами в тъмната част на денонощието.

След като криминалисти влезнали в дирите на причинителя, на 15 февруари, при профилирана полицейска интервенция, в която се присъединили чиновници на бранш „ Грабежи “ – Столична дирекция на вътрешните работи и техни сътрудници от Първо, Седмо и Осмо районно управление (на МВР), е арестуван 31-годишен мъж с голям брой престъпни регистрации и осъждан за сходни закононарушения. До момента е открита съпричастността му към шест грабежа. При първичните процесуални дейности са открити и конфискувани част от отнетите движимости.

Събраните материали по част от случаите към този момент са докладвани в Софийската районна прокуратура и с разпореждане на прокурор на мъжа е наложено задържане за период до 72 часа. Действията на проверяващите не престават.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР