В резултат на предприетите действия по завишаване на контрола за

...
В резултат на предприетите действия по завишаване на контрола за
Коментари Харесай

2 430 МПС проверени за седмица при контрол на пътното движение в област Благоевград, съставени са 768 фиша и 133 акта

В резултат на подхванатите дейности по завишаване на контрола за придвижването по пътищата, за интервала от 15.08.2022 година до 21.08.2022 година от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград са ревизирали 2430 МПС и 3504 лица. За нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са формирани 768 фиша и 133 акта за открито административно нарушаване.

Трима са откритите водачи, шофиращи след приложимост на алкохол над 1,2 промила, двама са шофиращите след приложимост на наркотични субстанции и трима са неправоспособните водачи. За неосигуряване преимущество на ППС и прекосяване на забраняващ сигнал на светофарните уредби са формирани 5 акта за открито административно нарушаване, а за погрешно изпреварване един.

Действията на полицейските чиновници ще продължат, като прецизно ще се следи за водачи, шофиращи след приложимост на алкохол и упойващи субстанции, за ръководство на МПС от неправоспособни водачи, включително малолетни и малолетни лица, както и водачи, които са лишени от право да ръководят моторни транспортни средства.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР