В резултат на предприети от криминалисти на Пето РУ -

...
В резултат на предприети от криминалисти на Пето РУ -
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, връзвал жени с вериги

В резултат на подхванати от криминалисти на Пето районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи светкавични оперативни дейности, е арестуван мъж, принуждавал жертвите си към проституция. Арестът на престъпно проявения 42-годишен мъж е сбъднат ден, откакто 19-годишна потърсила помощ в полицията. Крайно изплашена тя обяснила, че е съумяла да избяга от неин прочут, който на 20 ноември към 20:30 часа се е опитал принудително да я качи в лек автомобил в региона на бул. " Ботевградско шосе ". Дни по-рано тя била настанена в спешен център за дами потърпевши от принуждение.

В рамките на следствието по формираното досъдебно произвеждане криминалистите от столичното Пето районно управление (на МВР) открили, че мъжът подбирал деликатно девойките и след запознанство с тях, бързо ги превръщал в жертви на полови услуги. За задачата, в основан от него уебсайт,  публикувал техни фотоси, а след позвъняване на клиент, персонално той е " доставял " на посочен адрес съответното момиче, от което прибирал  уговорената авансово и получена сума.  В случай на противоречие на жертвата, той я принуждавал след грубо малтретиране - връзване с вериги, гасене на цигари по тялото, нанасяне на порезни рани, взимане на опиати, закани за ликвидиране. 

Събраните материали по случая са докладвани в Софийска районна прокуратура и на арестувания е повдигнато обвиняване по член 144 и  чл. 155 от Наказателен кодекс, наложена му е мярка за неотклонение " задържане под стража ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР