В резултат на предприетата от СДВР организация, не са регистрирани

...
В резултат на предприетата от СДВР организация, не са регистрирани
Коментари Харесай

7 са задържани в София след края на мача Левски - ЦСКА

В резултат на подхванатата от Столична дирекция на вътрешните работи организация, не са регистрирани напрежение и по-сериозни произшествия по време на днешната футболна среща от осмия кръг на Първа лига сред тимовете на ПФК „ Левски ” и ПФК ”ЦСКА- София ”, която се игра на Националния стадион „ Васил Левски ”.

Не бяха позволени и съществени нарушавания на публичния ред и в столицата, показват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Столичната полиция предприе всички нужни ограничения за застраховане на реда и сигурността на жителите преди, по време и след срещата. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Преди, по време и след привършване на футболната среща са арестувани 7 – трима с опиати, двама със неразрешени предмети, един за несъблюдение на полицейско предписание и един за безчинство. Трима не са позволени до стадиона и са върнати преди срещата, тъй като са били във очевидно нетрезво положение.

Преди срещата има подадени 2 тъжби за безчинство от почитатели. Едната от тях е обвързвана с случай в центъра на града, където почитател на един от тимовете, е нанесъл лека телесна щета на жена и на едно от трите деца, с който тя е била сега. След намесата на органите на реда е арестуван хипотетичният причинител.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР