В резултат на пътен инцидент са били нанесени значителни материални

...
В резултат на пътен инцидент са били нанесени значителни материални
Коментари Харесай

19-годишен шофьор предизвика верижна катастрофа по пътя Попово-Търговище

В резултат на пътен случай са били нанесени обилни материални вреди на три транспортни средства , оповестиха от ОДМВР-Търговище.

Около 13:30 часа през вчерашния ден на път II-51, км 53+264, на изхода от града в посока към Търговище е станала злополука. Правоспособен 19-годишен лидер от Варна , управлявайки в посока Търговище лек автомобил „ Ауди А3 “ с варненска регистрация – благосъстоятелност на жена от морската столица, не се е движил на задоволително разстояние от движещ се пред него лек автомобил „ Опел Корса “, и го е блъснал откъм гърба .

В резултат „ Опел “-ът се е блъснал в правомерно движещ се в лентата за насрещно придвижване влекач „ Скания Р420 “ с шуменска регистрация с полуремарке – фирмена благосъстоятелност. Водачът на влекача е изгубил надзор над ръководството на моторното транспортно средство, в резултат на което е напуснало пътното платно вляво през крайпътната мантинела.

При случая са били нанесени обилни материални вреди на участващите в него коли. На водачите им са били взети проби за алкохол, при което резултатите са били негативни . По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР