В резултат на нощна атака в Одеса, един човек е

...
В резултат на нощна атака в Одеса, един човек е
Коментари Харесай

Продължават бомбардировките в Одеса

В резултат на нощна офанзива в Одеса, един човек е умрял, а двама са ранени, заяви регионалният губернатор, Олег Кипер, представен от.Инцидентът се е случил, когато парчета от свалени дронове са паднали върху новопостроен блок в града, който още не е заселен.

Друг дрон, свален във въздуха, се е разрушил върху вилни къщи в предградие на Одеса, предизвиквайки пожар, който е бил сполучливо сподавен. Загинал е 35-годишен мъж, а потърпевши са 37-годишна жена и 17-годишно момче. Те са признати в лечебно заведение и получават нужната здравна помощ.

Напомняме, чеукраинският президент Володимир Зеленски заяви, че военните са поискали още 400 000-500 000 души да бъдат мобилизирани за работа в армията, само че разясни, че към момента не е взето дефинитивно решение.

Украинският водач съобщи на днешната си годишна конференция в Киев, че се чака представителите на висшето военно командване и държавното управление да обсъдят " много сензитивния въпрос за мобилизацията " и по-късно той да бъде прегледан и от Народното събрание.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР