В резултат на хитовия нов репортаж, че Израел е знаел,

...
В резултат на хитовия нов репортаж, че Израел е знаел,
Коментари Харесай

Американски и израелски служители реагираха на хитовия доклад, че Израел е знаел, че Хамас планира атака

В резултат на хитовия нов репортаж, че Израел е знаел, че Хамас възнамерява огромна терористична офанзива една година по-рано, американски чиновници не престават да правят оценка тази информация, до момента в който Израел възнамерява да организира свое лично следствие след боевете с Хамас, споделиха публични лица в неделя.

„ Всички тези въпроси, ще би трябвало да стигнем до дъното им след войната, " Израелският министър на стратегическите въпроси Рон Дермър сподели пред водещия на ABC " Тази седмица " Джордж Стефанопулос.

Дермър твърди, че не е знаел за тази разследваща информация, до момента в който не е била оповестена в The New York Times в края на предходната седмица.

Говорителят на Белия дом Джон Кърби, в обособена изява „ Тази седмица “, беше настояван от Стефанопулос дали Съединени американски щати са имали някакво предизвестие за офанзивата или е трябвало да имат.

„ Нашата разследваща общественост е като разгледаме това ", сподели Кърби. Но той добави: „ Те нямат индикации, че ние, разследващата общественост на Съединените щати, сме знае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР