В резултат на двете си бременности, Златка Райкова има доста

...
В резултат на двете си бременности, Златка Райкова има доста
Коментари Харесай

Златка Райкова ляга под ножа за отстраняване на мастна тъкан

В резултат на двете си бременности, Златка Райкова има много непотребна кожа по корема си, която счита да в профил чрез оперативна интервенция.

 

Пред почитателите си в обществените мрежи, плеймейтката призна, че има намерение да си направи абдоминопластика, само че за момента към момента не е взела решение по кое време тъкмо ще се оперира.

 

При идната хирургична интервенция на Райкова ще й бъде отхвърлен кожен остатък, дружно с мастна тъкан от междинната и долната част на коремната област.

Макар въпросната намеса да е много мъчителна, русата сексбомба е твърдо решена, че ще издържи и на тези болки в името на хубостта.

За никого не е загадка, че някогашната на Благо Джизъса поддържа съвършената си форма с тренировки и разнообразни стягащи процедури. Тя съумя да смъкна килограмите, които натрупа по време на втората си бременност, само че непотребната кожа си стои и това я нервира.

Предполага се, че Райкова ще се подложи на въпросната намеса през есента или зимата, защото тогава температурите ще са по-ниски и няма да има спомагателни предпоставки за затруднение на интервенцията.

Инфо: Уикенд

Тагове: Златка Райкова абдоминопластика корем излишни мазнини кожа бременност раждане
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР