В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от отдел

...
В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от отдел
Коментари Харесай

Бургазлия си призна за серия кражби

В резултат на спомагателните полицейски дейности на чиновници от отдел " Криминална полици " при ОДМВР - Бургас и Първо районно ръководство – Бургас във връзка с арестувания в Централната градска част, осъществени на 12 януари е установено, че същият е направил още няколко обира.

На 21/22.12.м.г., посредством напън на PVC входна врата проникнал в магазин за мъжка конфекция, ситуиран на ул. " Цар Калоян ", стопанисван от 66-годишна бургазлийка, като лишил кожена чантичка на стойност 25 лв..

На  21/22.12.м.г., посредством взломяване на входната врата проникнал в магазин за детски облекла, ситуиран на ул. " Цар Калоян ", стопанисван от 37-годишен бургазлия, като откраднал детски облекла в разнообразни размери и цветове на приблизителна стойност към 700 лева

На 05.01.т.г. към 03.00 ч., посредством взломяване на железна щора и следващ напън върху входната врата проникнал в павилион за пакетирани артикули, ситуиран в региона до бл. 58 в к-с " Славейков ", стопанисван от 31-годишен бургазлия, като откраднал неустановено количество цигари от разнообразни марки, устройство " Айкос " и монетник със  сумата от към 300 лева

Бургазлията направил цялостни признания. Материалите по случаите са докладвани в Бургаска районна прокуратура. Работата по изцяло документиране на незаконната му активност продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР