В резултат на дълга операция на ГУРМО (украинското военно разузнаване),

...
В резултат на дълга операция на ГУРМО (украинското военно разузнаване),
Коментари Харесай

След операция на ГУРМО, руски Ми-8 е преминал на служба във ВСУ

В резултат на дълга интервенция на ГУРМО (украинското военно разузнаване), съветски Ми-8 се е приземил в една от военните бази на ВСУ. По-рано през днешния ден основният редактор на украинският интернет портал " Цензор.нет " Юрий Бутусов посредством Телеграм канала си описа по какъв начин съветският хеликоптер с целия си екипаж е дохвърчал до летище Полтава напълно съзнателно.
 
След като историята стана медийно притежание от ГУР внесоха уточнения. Оказва се, че съветският хеликоптер не е летял до град Полтава, а е кацнал покрай границата в Харковска област. Украинското разузнаване е привлякло водача на машината, до момента в който другите двама на борда не са знаели какво се случва. Според някои информации те са били убити. Семейството на заговорника е било изведено авансово от Русия, оповестява " Украинска истина ". 
 
Отбелязва се, че хеликоптерът е изцяло недокоснат и ще може да бъде употребен за потребностите на ВСУ след обстоен оглед и изследване на оборудването. Представителят на ГУРМО на Украйна Андрий Юсов удостовери, че такова събитие в действителност е имало, само че избегна детайлности.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР