В Република Северна Македония нямат желание за европейска интеграция и

...
В Република Северна Македония нямат желание за европейска интеграция и
Коментари Харесай

РСМ няма желание за евроинтеграция и хвърля България като виновна, смята Андрей Ковачев

В Република Северна Македония нямат предпочитание за европейска интеграция и търсят опрощение за какво това няма по какъв начин да се случи. Така Андрей Ковачев, евродепутат от ЕНП/ГЕРБ, разяснява в провокациите от РСМ към България от последните дни.

" Проличава едно предпочитание на настоящето управление на Република Северна Македония да не продължи по пътя на европейската интеграция. Търсят си някакво опрощение пред тяхната общност за какво това няма по какъв начин да се случи и извинението е, несъмнено, като бъде очернена България ", разяснява той.

Ковачев е безапелационен, че България с нищо не е дала мотив за такива провокации:

" Напротив, ние се държим извънредно цивилизовано, европейски, желаеме добросъседство ".

България би трябвало да съблюдава европейския дух и да чака от странните кандидатки да извършват поетите задължения, подчертава още Ковачев в отговор на въпроса би трябвало ли страната ни да втвърди политиката си във връзка с Северна Македония.

" Ние няма какво друго да вършим, с изключение на да настояваме за тяхното осъществяване и да желаеме и от нашите сътрудници, както и от Съединени американски щати, да повторят това неведнъж пред Скопие ", сподели евродепутатът.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР