В рентгена се вижда ясно, няма как да внесеш кюлчета

...
В рентгена се вижда ясно, няма как да внесеш кюлчета
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов за Борисов: Няма как да внесеш кюлчета злато и пачки и да не се видят на рентгена на НСО

В рентгена се вижда ясно, няма по какъв начин да внесеш кюлчета злато и пачки и да не се видят на рентгена на НСО. Освен това фотосите на Бойко Борисов са правени в интервала на 2-3 години, всички знаят коя е " Мата Хари " при цялата му потентност и несъмнено тази дама е по-чест клиент от другите. И в НСО знаят, и Борисов знае коя е дамата. А тези пачки и кюлчета стоят в леглото по една единствена причина - потентността на премиера е пунта мара, по тази причина е необходим стимулант. Той ги държи там един път, тъй като му е цялостна касата и не се събират там, повторно - трябват му. Това разяснява адв. Николай Хаджигенов от " Отровното трио " в ефира на " ЕвроДикоФ " във връзка изявлението на премиера Бойко Борисов за изданието " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ".



" Борим се за хляба и черния хайвер, в това време вършим революционни комитети, готвим се войната да продължава с други средства, на следващия ден ще пътуваме с Арман Бабикян в Русе, Велико Търново, Ловеч. Революцията изисква жертви ", разяснява той за митингите.

" Екипът ни ще е формиран от всевъзможни цветове. В момента европейският парламент се е захванал извънредно всеобщо и задълбочено да работи по тематиката " България ". Протестът съумя да покаже, че проблемите на дребна България са голям проблем на Европейския съюз. Ние взехме присъединяване в още закрити срещи, които ненапразно не са оповестени - корупция, господство на закона, независимост на медиите. Преди седмица с нас се свърза ОЛАФ и те ни помолиха да изпратим каквито доказателства имаме съответно за обири на европейски средства. Съвместно с " Биволъ " изпратихме всичко, което имаме, а ще изпратим и още ", добави адв. Хаджигенов
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР