В регионите, където се провеждат избори за регионални парламенти, партията

...
В регионите, където се провеждат избори за регионални парламенти, партията
Коментари Харесай

Единна Русия печели регионалните избори в Русия

В районите, където се организират избори за районни парламенти, партията " Единна Русия " води във всички случаи

Във всички 14 района на Русия, където в неделя се организираха избори за ръководители на субекти, настоящите губернатори или техните краткотрайни губернатори са отпред. По-голямата част от спечелилите са претенденти на " Единна Русия ". Това сочат данни на съветската Централна изборна комисия, представени от " Интерфакс ", съобщи .

Така, при избора на губернатор на Бурятия, да вземем за пример, след обработка на 97,01% от протоколите, води актуалният началник на републиката Алексей Циденов, номиниран от партията " Единна Русия ". Той печели 86,12% от гласовете.

Губернаторът на Свердловска област Евгений Куйвашев от " Единна Русия "  печели 65,56% от гласовете въз основа на резултатите от обработката на 57,6% от протоколите.

Ръководителят на Удмуртия Александър Бречалов от същата партия, според резултатите от обработката, до момента по-малко от 20% от протоколите (17,83%) набира 61,66% от гласовете. Артур Парфенчиков, който оглавява Карелия и съставлява партията " Единна Русия ", след обработка на 55,94% от протоколите, печели 68,63% от гласовете.

В Новгородска област лидер е губернаторът Андрей Никитин (Обединена Русия) със 76,83% от гласовете след обработка на 35,82% от протоколите. Сегашният губернатор на Калининградска област Антон Алиханов, след обработката на 5,75% от протоколите, печели 82,09% от гласовете.

В изборите за началник на Томска област лидер е изпълняващият длъжността губернатор на района Владимир Мазур от Единна Русия, който след обработката на 96,48% от протоколите печели 84,52%.

В Саратовска област претендентът на " Единна Русия ", изпълняващ длъжността губернатор Роман Бусаргин, води след обработка на 11,91% от протоколите, като печели 78,9% от гласовете, сочат данните на ЦИК на Русия.

Изпълняващият длъжността началник на Владимирска област Александър Авдеев, който е член на същата партия като горните претенденти, съгласно резултатите от обработката на 63,14% от протоколите, печели 84,01% от гласовете. В Марий Ел води самономинираният Юрий Зайцев, изпълняващ длъжността началник на района, със 79,25% от гласовете след обработка на 18,29% от протоколите.

В Кировска област също настоящият началник на района Александър Соколов от Единна Русия печели 75,44% от гласовете след обработка на 27,45% от протоколите. Изпълняващият длъжността началник на администрацията на Тамбовска област Максим Егоров от същата партия печели 86,51% от гласовете след обработка на 38,64% от протоколите.

В Рязанска област различен настоящ началник на района - Павел Малков от " Единна Русия ", печели 84,02% от гласовете след обработка на 66,27% от протоколите. На изборите в Ярославска област самономинираният Михаил Евраев, който преди този момент беше краткотрайно изпълняващ длъжността началник на района, печели 83,32% от гласовете след обработка на 28,03% от протоколите.

В районите, където се организират избори за районни парламенти, партията " Единна Русия " води във всички случаи. По-специално в Сахалинска област, където са обработени 100% от протоколите, партията печели 47,2% от гласовете на изборите за районна Дума.

От 9 до 11 септември в Русия се организираха избори на разнообразни равнища. Президентът Владимир Путин е дал своя вот онлайн.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР