В регионалната политика бързо стават само лошите неща. Хубавите неща

...
В регионалната политика бързо стават само лошите неща. Хубавите неща
Коментари Харесай

Андрей Цеков: В регионалната политика бързо стават само лошите неща

„ В районната политика бързо стават единствено неприятните неща. Хубавите неща изисква обмисляне и прекосяване през разнообразни етапи на капиталовия развой “. Това сподели министърът на районното развиване Андрей Цеков в предаването „ Защо, господин министър? “.

„ Моята упоритост е да вършим верните неща, да поставим основите, върху който да стъпят тези, които ще дойдат след нас “, добави Цеков.

Относно заканата на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да има промяна ни министри, когато премиерския пост на ротационен принцип поеме Мария Габриел Цеков сподели: „ Очаквам през март да има съществени диалози за бъдещето на кабинета, аз персонално нямам терзания “.

Той разяснява и концепцията на опозицията в Народното събрание да продължи да внася вотове на съмнение към кабинета, откакто първия не мина.

„ Това държавно управление съществува с една съществена цел – да отстои европейския цивилизационен избор на България, да приключи евроинтеграционните процеси посредством присъединение към Шенген и еврозоната. И несъмнено този европейски цивилизационен избор поражда съпротива против този ни избор – в лицето на популистки партии, които желаят да отклонят България от този път “, счита Цеков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР