В редакцията ни отново постъпи сигнал срещу несъобразителните шофьори във

...
В редакцията ни отново постъпи сигнал срещу несъобразителните шофьори във
Коментари Харесай

Сигнал до BulNews: Шофьори масово паркират върху междублоковите пространства във Враца /снимки/

В редакцията ни още веднъж постъпи сигнал против несъобразителните водачи във Враца. Наша постоянна читателка за следващ път ни изпраща фрагменти на спрени погрешно коли. Този път фотосите са направени в ж.к. „ Дъбника “, край блок 140. На фотосите, които ни е изпратила, се виждат няколко спрени леки автомобила върху зелени площи. Жената разяснява, че тази процедура се следи безусловно всеки ден, а водачите вместо да се засрамят и да преустановят всичко това, се множат. 
Врачанката означи, че в региона сега се обновяват паркингите, само че това не значи, че живущите в блоковете няма къде да стопират. Само на метри от зелените площи има огромен паркинг, на който всеки може да спре возилото си.
Изглежда обаче водачите желаят да паркират колите си допустимо най-близо до домовете си, другояче се постанова да изминават по няколко метра пешком, което е неприемливо – въпреки всичко Бай Ганьо е бил през целия ден на работа… Жалко, че на времето инженерите не са измислили към жилищата да бъдат издигнати и площадки за паркомста. Ако им е била хрумнала тази гениална концепция, в този момент всички умерено биха могли да качат колите в домовете си и да им се любуват, а не просто да ги прострян безпризорно под терасите… Срамота!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР