В редакцията на Sportal.bg пристигна видео материал с друга гледна

...
В редакцията на Sportal.bg пристигна видео материал с друга гледна
Коментари Харесай

Вижде видео с изстреляната ракета от бултрасите и бомбата ранила полицай на Герена

В редакцията на Sportal.bg дойде видео материал с друга позиция от ексцесиите на срещата сред и, от втория кръг на плейофите на, приключила за домакините. На видеото снимано от Сектор “А ” на стадион “Георги Аспарухов ” се вижда ясно моментът, в който от гостуващия бранш изстреляха ракета към бранша с почитатели на “сините ”, а също по този начин и моментът, в който бомбичка рани служител на реда в левия крайник.

Напомняме, че служителят на реда бе откаран мигновено с кола за спешна помощ в болница. Именно след изстрелването на ракетата част от ултрасите на столичани в Сектор ”А ” нахлуха, а близо 300 такива излязоха на пистата от Сектор “Б ”, над 50 от тях пък стигнаха чак до колоната от полиции, която бе подредена пред бранша на “жълто-черните ”, с цел да търси разпра с бултрасите. Точно в този миг полетя и бомбата ранила служителя на реда, като наподобява тя идва от бранша на почитателите на “жълто-черните ”. Веднага по-късно падна и още една бомбичка до колоната от служители на реда, които стопират ултрасите на " сините ".
 Синият поход към Европа продължава Синият поход към Европа продължава
Както е известно, близо 11 000 фенове дойдоха в съботния следобяд на “Герена ”, като 1500 от тях подкрепяха мощно гостите. За огромно страдание още веднъж имаше ексцесии сред агитките, като преди срещата, по този начин и на почивката двете агитки се замерваха с бомбички и разнообразни предмети. Поради случая със служителя на реда второто полувреме бе забавено. За благополучие до по-сериозни ексцесии не се стигна.

Крайно време обаче тези неща да престанат и хората да вървят по стадиона и да се забавляват, а не поради дребна група почитатели на един, втори или трети тим да страдат естествените хора, защото през вчерашния ден още веднъж имаше празнична конюнктура с тази сериозна посещаемост за нашата реалност от над 10 500 почитатели. Този случая обаче рискува здравето, както на органите на реда и на почитателите и единствено за благополучие не се стигна до съдбовен случай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР