В реда на нещата е всеки да има някакви планове

...
В реда на нещата е всеки да има някакви планове
Коментари Харесай

Защо Бил Гейтс отмени всички планове за празниците си?

В реда на нещата е всеки да има някакви проекти за идните празници. Те могат да бъдат най-различни и да варират, само че сигурно включват пътешестване или най-малко фамилно събиране.

Милиардерите може и да имат доста пари, само че също вършат проекти за празниците, а не се пускат по течението. Бил Гейтс не прави изключение.

От негови изявления в Twitter обаче разбираме, че му се е наложило да анулира някой от проектите си. Причината надали ще изненадата някого - COVID-19.

Гейтс написа, че тъкмо когато е изглеждало, че всичко стартира да се връща към нормалността, е допустимо да се сблъскаме с най-лошата част от пандемията. Според него новият вид на COVID-19 - Омикрон, ще засегне всички по някакъв метод.

Бил Гейтс даже споделя, че негови близки приятели са заболели от него и му се е наложило да анулира множеството от проектите си за празниците. В различен туит милиардерът написа, че най-лошото все още е, че не знаем тъкмо какъв брой зле протича болестта от Омикрон.

И съгласно него би трябвало да го приемем доста съществено, до момента в който няма повече информация. Бил Гейтс счита, че първите няколко месеца на 2022 година може да са много тежки, само че при добър процес на събитията и вярно взети решения пандемията може да завърши следващата година. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР