В речта си след края на срещата на Г-7 канадският

...
В речта си след края на срещата на Г-7 канадският
Коментари Харесай

Ето как Трюдо отговори на Тръмп след скандалния край на срещата на Г-7

В речта си след края на срещата на Г-7 канадският министър председател Джъстин Трюдо сподели, че страната му ще вкара от 1 юли цени за вносни артикули от Съединени американски щати, макар изразеното от Доналд Тръмп мнение, че това е неточност

„ На избора на администрацията да наложи противозаконни и неприемливи мита за канадските служащи в стоманодобива и автомобилостроенето и за канадската стопанска система би трябвало да бъде даден равноценен отговор. Аз не желая да навредим на американските служащи. Те са наши сътрудници, наши другари. Но моята работа е да пазя канадските служащи, канадските ползи и аз ще го направя, без да се двоумя. Това обясних на президента “, сподели канадският министър председател за диалозите си с американския президент, представен от американските медии.

Както БЛИЦ заяви , след края на срещата на Г-7 Доналд Тръмп сензационно разгласи, че Съединени американски щати няма да подпишат заключителното официално съобщение. Причината: „ подправените изказвания “ на Трюдо.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР