В речта си по време на срещата на върха на

...
В речта си по време на срещата на върха на
Коментари Харесай

Тръмп хвали значението на суверенитета и независимостта пред АСЕАН

В речта си по време на срещата на върха на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН) американският президент Доналд Тръмп акцентира смисъла на суверенитета и независимостта , акцентирайки, че страната му желае нейните сътрудници в Югоизточна Азия да " управляват своите лични ориси и да не бъдат спътници на никого ".

Тръмп посочи, че е пристигнал в района с " обръщение за другарство и партньорство " в опит да " реализира мир, да насърча сигурността и да работя с вас за постигането на същински свободен и отворен Индо-тихоокеански район ". Той добави, че Съединени американски щати са ангажирани с " централната роля на АСЕАН като районен конгрес за изцяло съдействие ".

Тръмп коментирал също по този начин и икономическото състояние в Съединени американски щати, заявявайки, че страната му " напредва в действителност брилянтно във връзка с стопанската система ", като акцентира достиженията на фондовия пазар след избирането му и безработицата, която била на най-ниското си ниво от 17 години, както и че " фирмите се връщат назад в Съединени американски щати ".

Тези стопански придобивки, продължи той, ще са от изгода и за сътрудниците на Съединени американски щати и американските съдружници в Югоизточна Азия, сподели той пред международните водачи на форума.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР