В реч пред тях Доган обяви, че отиващата си година

...
В реч пред тях Доган обяви, че отиващата си година
Коментари Харесай

Цяла България Наостри Уши! Думите На Ахмед Доган Вцепениха Мнозина, Смут В Герб! Какво Правим, Ако

В тирада пред тях Доган разгласи, че отиващата си година не е била от най-благодатните за Движение за права и свободи. Според него обаче се следило пробуждане на локалните организации.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи отбелязва, че " външният напън " се е преобразувал в старания за помиряване и обединяване на всички, които са се отделили от Движение за права и свободи.

Доган прави преглед и на вътрешно-политическото състояние в страната.

" Големият проблем на държавното управление на Борисов е съдружната му политика и по-конкретно включването на отявлени националисти в кабинета. Дори и това не е най-големият грях, тъй като Обединените патриоти имаха шанса да покажат и потвърдят консолидирана обществена отговорност към националните ползи в контестта на общоевропейските политики. Но таман такава значима цел не се реализира с Езика на омразата и експанзията, с Език, който възпроизвежда разделяне и опълчване! ", споделя Доган.

Той отбелязва, че страната е изправена пред доста съществено предизвикателство - председателството на Европейски Съюз.

" България ще бъде във фокуса на значими събития и мероприятия. И въпрос на обща политическа и обществена отговорност е да споделяме на естествен европейски политически Език ", споделя Доган.

Почетният ръководител на Движение за права и свободи се стопира и на въпроса за планувания избор на съмнение към държавното управление на 17 януари.

Според него този избор на съмнение няма за цел да смъкна държавното управление, а единствено да го поправя и насърчи към положителни каузи.

" Добре, този акт може да се изтълкува и като рутинна демократична процедура. Но в случай че вотът на съмнение мине, какво вършим? Има ли партия, която е подготвена да ръководи страната след възможни предварителни избори? Моята преценка е, че няма такава политическа мощ от опозицията, която може да поеме отговорността за ръководство на страната към днешна дата ", безапелационен е Доган.

По думите му, " в случай че задачата е „ стани да седна “, не си заслужава усилието да подложим на тестване общия ни дом ".

" Защото, първо, че тотално ще се изпортим, може някак да се преглътне. По-важното е друго: това държавно управление няма да има по-дълъг живот от няколко месеца. И още веднъж влизаме в рисковата серпантина на предварителни избори единствено и единствено дa си намерим място в централната властова система на страната ", предвижда Доган.

На финала Доган приканва отцепници и критици да се върнат в Движение за права и свободи: „ Всеки, който действително се разкайва, да заповяда “, споделя той. Но добавя, че „ Движение за права и свободи си има правилник, който регламентира сходни обстановки “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР