В реч, която цитира промяната отново и отново, лидерът на

...
В реч, която цитира промяната отново и отново, лидерът на
Коментари Харесай

Сър Кийр Стармър се кандидатира за промяна - но той знае, че това, което обещава, може да отнеме години, за да изпълни

В тирада, която цитира смяната още веднъж и още веднъж, водачът на лейбъристите даде ясни обещания, които има вяра, че може да съблюдава: обезпечаване на икономическа стабилност; понижаване на времето за изчакване на NHS; пускане на нова гранична команда; сътвори Great British Energy; секване на противообществените прояви; наемете 6500 нови учители.

Какво мислят гласоподавателите за Стармър?

Както обещанията вървят, те бяха леки във връзка с времевите рамки и числата и ясно разводнени от „ петте задачи “ на лейбъристкото държавно управление, обрисувани от сър Кийр при започване на предходната година.

Най-нова политика: Стармър прекъсна, до момента в който обрисува „ първите стъпки “ на лейбъристкото държавно управление

„ Мисията “ на стопанската система е да стане най-бързо разрастващата се в Г-7, само че в „ оферта на дребно “, която лейбъристите ще одобряват на прага, обещанието е „ икономическа непоклатимост “.

Мисията на зелената сила е да подсигуряваме, че цялото ни електричество идва от възобновими енергийни източници до 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР