В реч чрез видеовръзка на Световния руски народен съвет в

...
В реч чрез видеовръзка на Световния руски народен съвет в
Коментари Харесай

Путин призовава руските жени да имат „осем или повече“ деца на фона на нарастващите смъртни случаи във войната му в Украйна

В тирада посредством видеовръзка на Световния съветски национален съвет в Москва във вторник господин Путин сподели, че увеличението на съветското население ще бъде „ наша цел за идващите десетилетия “.

„ Много от нашите нации поддържат традицията на фамилията, в което се отглеждат четири, пет или повече деца “, сподели господин Путин. „ Припомнете си, че в съветските фамилии нашите баби и прабаби са имали както 7, по този начин и 8 деца. Нека съхраним и възродим тези обичаи. Да имаш доста деца, огромно семейство би трябвало да стане норма, метод на живот за всички нации на Русия. “

Конференцията се управлява от главата на Руската православна черква патриарх Кирил и участваха от представители на други обичайни религиозни организации на Русия. Темата му беше „ Настоящето и бъдещето на съветския свят “.

Самият господин Путин е уведомил обществено единствено за две деца – дъщери от някогашната му брачна половинка Людмила, Мария Воронцова и Катерина Тихонова, които бяха наранени от американски наказания след нашествието предходната година.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР