В Реал Мадрид изглежда се готвят за нова галактическа селекция

...
В Реал Мадрид изглежда се готвят за нова галактическа селекция
Коментари Харесай

Холанд е готов да откаже на Реал Мадрид, ако Мбапе е първи избор за атаката

В Реал Мадрид наподобява се готвят за нова галактическа селекция през идното лято, а измежду водещите трансферни цели пред клуба са двама от най-обещаващите нападатели в света сега - Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. Но, съгласно Marca, норвежецът може и да откаже на „ кралския клуб “, в случай че бъде подложен на второ място след французина.

Сагата с Мбапе се заплете още повече през последната седмица, защото от „ Сантиаго Бернабеу “ си разрешиха да разясняват обществено обстановката към играча на ПСЖ, чийто контракт изтича след края на сезон 2021/22. Това накара от лагера на „ парижани “ да насочат рецензии за неуважението към тях и даже заплашиха, че може да сезират УЕФА.

Холанд въпреки това е привързан с по-дълъг договор с Борусия Дортмунд, само че информацията към него е, че във въпросния контракт попада откупна уговорка в размер на £66 млн. Това при всички положения е сума, която би била по силите на редица грандове из Европа, измежду които безспорно попада и Реал.

Норвежкото дете-чудо обаче желае да играе централна роля, където и да се озове в последна сметка, тъй като упоритостта му да се трансформира в най-хубавия състезател в света е водеща.

Съществува въпреки всичко вид и двамата да играят дружно, където и да се озоват, само че за задачата треньорът, който ще ги наставлява, ще би трябвало да наложи скица с двама централни нападатели, в случай че желае да се възползва оптимално от самостоятелните им качества.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР