В разследването на предполагаемите връзки на предизборния щаб на американския

...
В разследването на предполагаемите връзки на предизборния щаб на американския
Коментари Харесай

ФБР е допуснало грешки при разследването на връзките между Тръмп и Русия

В следствието на хипотетичните връзки на предизборния щаб на американския президент Доналд Тръмп с Русия Федералното бюро за следствие (ФБР) е позволило доста неточности, само че няма доказателства за политически пристрастия, съобщи Ройтерс.

Това се споделя в отчет на службата за вътрешен надзор на американското министерство на правораздаването.

Докладът на генералния контрольор на службата Майкъл Хоровиц евентуално ще даде причини както на поддръжниците на Тръмп, по този начин и на съперниците му от Демократическата партия в продължаващия спор за легитимността на следствието, оставило отпечатъка си върху първите две години от мандата на Тръмп.

В отчета се показва, че при наблюдението на сътрудника на предизборния щаб на Тръмп Картър Пейдж са били позволени 17 съществени неточности и пропуски, само че не е имало умишлени нарушавания на разпоредбите.

Информацията в отчета е в несъгласие с изказванията на президента Тръмп, че е жертва на " лов на вещици " , отбелязва Асошиейтед прес. Според отчета ФБР е било в правото си да подслушва някогашен консултант на Тръмп и няма доказателства, че е работило, ръководейки се от политически пристрастия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР