В разрез с първоначалните планове, принц Хари ще носи военната

...
В разрез с първоначалните планове, принц Хари ще носи военната
Коментари Харесай

В чест на кралицата: Най-после ще позволят на Хари да носи военната си униформа

В прорез с първичните проекти, принц Хари ще носи военната си униформа на идното бдение в памет на кралица Елизабет II.

На запаметяващото се шествие в сряда брат му принц Уилям носеше униформа, до момента в който Хари беше помолен да бъде с черен костюм, той въпреки всичко носеше своите медали. Сега обаче червенокосият принц ще се появи в униформата си дружно с брат си преди погребението на Кралицата в понеделник.



Близки до принца споделиха, че главният му фокус е да уважи баба си, решението да му бъде разрешено да носи униформата, макар че се отдръпна като работещ член на кралското семейство, е взето без Хари да изиска смяна.

Така принцът ще се появи в целия си искра на 17-ти септември, когато дружно с други членове на кралската фамилия ще уважи паметта на починалата им баба в Уестминстър Хол.



Източник на The Daily Mirror пък показа, че това е „ нелепа обстановка “.

„ Херцогът на Съсекс е служил на страната си и е доста почитан член на въоръжените сили с всичко, което е направил за ветераните “, сподели той пред вестника. „ Важно е всички внуци на кралицата да се усещат добре пристигнали и комфортно, до момента в който скърбят дружно за обичаната си баба. “



Осемте внуци на кралицата, в това число принцовете Уилям и Хари, се чака да вземат участие в 15-минутно бдение до ковчега на баба си, което ще се организира тази събота.

Останалите внуци на Кралицата, в това число принцесите Беатрис и Юджини, Зара и Питър Филипс и лейди Луиз и Джеймс, виконт Севърн, също ще вземат участие в бдението в Уестминстър Хол.



Не е ясно дали Хари е получил позволение да носи военната си униформа и за погребението в понеделник.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР