В различни светове сме с хората от БФС. Всеки да

...
В различни светове сме с хората от БФС. Всеки да
Коментари Харесай

Ивайло Ивков: С БФС сме в различни светове

" В разнообразни светове сме с хората от БФС. Всеки да пояснява декларацията ни както желае, само че ние стоим зад нея. Очаквам първо да ни се даде опция да се срещнем за какво са наложени наказванията, да изложим позицията си и да се стигне до Апелативната комисия. Не е казано в кой мач би трябвало да се изтърпи наказването. В разнообразни светове сме. " Това разгласи изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков пред Българска национална телевизия по отношение на наказването, наложено на клуба за един мач без аудитория. 
" 90%, в случай че не и повече, от наказванията са необжалваеми. Така е единствено в Северна Корея. Няма друга страна, в която глоба над 5000 лв. може да се апелира, а отнемане от домакинство - не. Смисълът на футбола е публиката. Всеки мач на Левски е празник. Защо целият стадион се затваря, може един бранш или един блок? ", сподели Ивков. Мачът без аудитория ще нанесе загуба от над 200 000 лева за " сините ".
Затова шефовете на клуба приканиха почитателите да изпълнят стадиона на домакинския мач против Ботев Пд макар наложеното наказване от Дисципа.
" Предполага се, че в правната норма се съдържа справедливостта. Не знаем въз основа на кои обстоятелства са наложени наказванията. Успях да виждам този човечец (б.р. - Юрий Кучев), изпълва ме страдание какви хора работят във футболния съюз и да лъсват тези неща. Председател е на Дисципа от повече от 15 години ", разяснява още синът на синята легенда Кирил Ивков. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР