В различен стил музика ще се пробва Фики Стораро. Рапът

...
В различен стил музика ще се пробва Фики Стораро. Рапът
Коментари Харесай

Фики на война с Криско и Галена - ще става рапър!

В друг жанр музика ще се опитва Фики Стораро. Рапът ще е огромното предизвикателство, в което ще се пусне една от огромните чалга звезди, научи HotArena.

Стораро и група " СкандаУ " сготвям дует, който ще е първото публично аренби парче с присъединяване на Фики. За проектите на звездното дуо  да запишат ария с Фикрет издаде самият Тото. Рап изпълнителят признава, че концепцията е сериозна и в най-скоро време ще осъществят. Тото и Фики се сближиха доста по време на шоуто „ Като две капки вода “, където демонстрираха впечатляващи актьорски заложби, а Стораро стана огромният победител.

„ Ще имаме дует с Фики. Това е несъмнено. Каква тъкмо ще е песента към момента не е ясно, само че скоро ще стартираме работа по нея ", разкрива Тото.

Тото е сигурен, че парчето им ще е по-добро и сполучливо от колаборацията сред Галена и Криско, които към този момент имат два дуета. Не на кючек обаче ще заложат „ СкндаУ “ и Фики, в  това е безапелационен рапърът. Феновете на Стораро са уверени, че аренби парче ще му пасне идеално и няма да отстъпват по нищо от наложените имена в родния рап написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР