В разкриваща пресконференция преди сблъсъка на Ливърпул с Тотнъм Юрген

...
В разкриваща пресконференция преди сблъсъка на Ливърпул с Тотнъм Юрген
Коментари Харесай

Клоп: Видях критиките на феновете в социалните мрежи

В разкриваща конференция преди конфликта на Ливърпул с Тотнъм Юрген Клоп разкри, че е получил рецензии в обществените медии по отношение на избора на неговия тим за успеха на Уест Хем в сряда и че е бил добре осведомен с терзанията на почитателите към неговата халфова линия, зона на страната, която ще бъде ориентирана към доста лятно укрепване на трансферния пазар.

" Хубаво е ние да вземаме решенията, а не хората, които пишат мнения в обществените мрежи или каквото и да е, тъй като те са единствените, които чувате! Другите момчета, които са удовлетворени или не са удовлетворени от това, което вършим, го пазят. Но в случай че отидете в обществените медии и погледнете, ще си помислите " о, Боже мой, няма по-голям проблем на света от нашата халфова линия! ", стартира Клоп.

" Някой ми сподели след последния мач нещо в Инстаграм или където и да е, където хората знаят за нашия състав и какво пишат за него! Не доста от тях желаеха Къртис Джоунс на терена, не доста желаеха Коди Гакпо на терена и когато видяха Жоел Матип да играе, споделиха, че играта завърши или че ще гледат другия мач, неща такова! Разбирам, че този сезон изнервя хората. Не бяхме себе си в другите елементи на сезона. Но ние към момента би трябвало да вземаме положителни решения, а не решения на суматоха като " той в никакъв случай няма да може да играе още веднъж ", добави експертът.

" Затова споделих, че каквото и да създадем през лятото, преди всичко няма да е задоволително за хората. Така е. Това е работата и ние би трябвало да вземаме решения въз основа на това, което знаем. Имаме огромен капацитет в този тим. Не го показахме задоволително тази година, само че ще запазим това, ще го използваме и ще притеглим нови играчи. И двете неща са вероятни ", приключи Клоп.

За Ливърпул предстоят домашен мачове с Тотнъм и Фулъм във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР