В Разград започва ремонт на Основното училище "Н.Й.Вапцаров". Първата копка

...
В Разград започва ремонт на Основното училище "Н.Й.Вапцаров". Първата копка
Коментари Харесай

В Разград започва ремонт на ОУ Н.Й.Вапцаров

В Разград стартира ремонт на Основното учебно заведение "Н.Й.Вапцаров ". Първата копка за дейностите по реконструкцията и реализацията на енергоефективни ограничения в образователното заведение бе направена през днешния ден от кмета доктор Валентин Василев.

Ремонтните работи се финансират в границите на плана за възобновяване на просветителната инфраструктура в града, който се реализира с финансовата поддръжка на Оперативна програма "Региони в напредък ".

Строителните действия, които ще бъдат изпълнени, ще обгръщат двата корпуса на образователното заведение. В двете здания ще бъде осъществено външно и вътрешно полагане на топлоизолация, замяна на входни порти, топлоизолация на таванските плочи. Предвижда се съществуващото осветяване да бъде сменено с енергоспестяващи тела, а дворното място - благоустроено.

Кметът доктор Василев пожела триумф на изпълнителите и прикани за повече самообладание и схващане от страна на учителите, родителите и на децата. Той добави, че срокът за привършване на дейностите е шест месеца, и изрази вяра, че в първия образователен ден възпитаниците на образователното заведение ще влязат в приветливи и ремонтирани здания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР