В Разград ще отбележат с редица прояви 75 години организиран

...
В Разград ще отбележат с редица прояви 75 години организиран
Коментари Харесай

В Разград ще отбележат 75 години организиран баскетбол

В Разград ще отбележат с редица прояви 75 години проведен баскетбол в града. Събитията, свързани с годишнината, ще се проведат под патронажа на кмета на общината Денчо Бояджиев, оповестиха от общинската администрация.

Предвидено е главните мероприятия да бъдат на 2 май, като уредниците се надяват, че форсмажорни условия, свързани с епидемиологичната конюнктура, няма да трансформират датата. Предвижда се в този ден в спортна зала " Лудогорец " да се организира баскетболна среща на ветерани, а във фоайетата на залата да бъде подредена галерия с архивни фотоси от историята на баскетбола в Разград.

От Организационния комитет приканват жителите на града да споделят своите и на родствениците си мемоари за мощните моменти в разградския баскетбол, като дават сходни фотографии за включване в изложбата. Тя ще може да бъде прегледана и онлайн. Ще бъде квалифициран и юбилеен вестник по мотива. Предвижда се и младата промяна баскетболисти да бъдат включени в честването, като за тях ще се провежда баскетболен празник на 1 май.

Сред потвърдилите към този момент посетители, които ще уважат празничните прояви са Христо Христов и Георги Глушков от Българската федерация по баскетбол, баскетболните ветерани Марин Романски, Дарин Великов, Симеон Варчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР