В разговора си с Бек Кели обясни, че смята, че

...
В разговора си с Бек Кели обясни, че смята, че
Коментари Харесай

Мегин Кели казва, че „Америка ще изгори“, ако Тръмп бъде вкаран в затвора преди изборите

В диалога си с Бек Кели изясни, че счита, че ще има принуждение по улиците, в случай че господин Тръмп бъде наказан и хвърлен в пандиза преди изборите през 2024 година ще се случи идващия ноември.

Но тя също по този начин предвижда, че господин Тръмп ще бъде наказан в „ голям брой “ юрисдикции, евентуално за закононарушения, свързани с напъните му да подкопае резултатите от изборите през 2020 година, както и за укриването му със секретни материали до март -a-Lago в края на президентството му.

„ Започвам да се безпокоя “, сподели Кели на Бек. „ Той несъмнено ще бъде наказан в голям брой юрисдикции. Но [бивш основен асистент прокурор на САЩ] Анди Маккарти, който е доста интелигентен в тези неща, изтъкваше, че арбитър [Таня] Чуткан във федералното дело на [6 януари], вие знаете, че го ненавижда. В окръг Колумбия журито ще ги намрази. “

Бившият шеф на ФБР „ мисли, че има... някои много положителни шансове [Чуткан] да не го освободи от пандиза, в очакване на обжалване след дълготрайната му присъда ”, продължи Кели.

След това Бек от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР