В разговор на четири очи ние говорихме и за Путин

...
В разговор на четири очи ние говорихме и за Путин
Коментари Харесай

Октай: Мултигруп превзема държавата. Утре Радев може да даде орден и на Пеевски

" В диалог на четири очи ние говорихме и за Путин с Радев. Без да има право, той ми описа и за срещата си с Путин. Защо ми се споделя това? Едно знам - зависимостите не са единствено финансови. Българинът се гордее с финансовите зависимости. Службите и преди, и в този момент работят с доста мощни полови зависимости ". Това уточни пред Люба Кулезич политическият анализатор Осман Октай.
" Аз разбирам, че по тази причина той скритом дава този медал " Стара планина ". Няма да се изненадаме медал да получи и Пеевски. Мултигруп завладява страната. Всичко това приказва за наглостта на задкулисието ", съобщи той.
Има доста мощни кръгове ала-масонски, където членуват доста значими фактори в страната. Неслучайно от този кръг един си разреши да ми се обади и да ме пита: Вие за какво нападате президента Радев. Сега разбирам за какво Николай Вълканов, с който в никакъв случай не съм разговарял да ми каже: Няма да се занимаваш с мен, аз ще те осъдя, разкри пред Кулезич Осман Октай.
" Веднага по-късно пратих известие на Копринков - връзката ми с Радев и му писах: Обади ми се заплашително Николай Вълканов - имате ли нещо общо с това ". От тогава до през днешния ден никой не ме е потърсил.
Хората, които получават медал Стара планина, те получават специфичен гражданси статут и имунитет, означи политическият анализатор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР