В разгара си е първият манш на слалома от Световното

...
В разгара си е първият манш на слалома от Световното
Коментари Харесай

Супер драма в ските - Попов може да напише история днес!

В разгара си е първият манш на слалома от Световното състезание по ски алпийски дисциплини в Оре, Швеция. Трима българи започват през днешния ден - Алберт Попов, Камен Златков и Йоан Тодоров. Попов ще тръгне с 21-и номер като упованията са трасето да е в положителни условия за карането му. Златков ще започва 36-и, а Тодоров 82-и.Първият манш е с начален час 12:00 българско време, всички резултати от него може да наблюдавате ТУК! Вторият манш, за който се класират най-хубавите 60, е плануван за 15:30 родно време, написа " Пик ".

Марсел Хиршер даде феноменално време в първия манш - 1:00.60, с което поведе с 1.70 секунди на Кристоферсен (друг главен фаворит). Австрия е още без златен орден в Оре до момента и напрежението върху Хиршер е голямо, Марсел обаче отговори с необикновено каране.Алберт Попов има положителни шансове да донесе исторически резултат за България, конкуренцията в слалома обаче е голяма.Към момента Норвегия, Швейцария и Съединени американски щати имат по 2 златни медала от форума, при извършени 10 дисциплини. Австрия пък е с максимален брой медали изобщо от Световното, само че още няма златно отличие на огромния конгрес и е любопитно дали в последния ден на СП топ-фаворитът Хиршер ще донесе злато за австрийците.

Норвегия и Швейцария пък имат безусловно идентични индикатори при медалите - 2,1,1. Съединени американски щати е с 2,0,2. Очакванията са в случай че не се стигне до голяма сензация точно " викингите " и/или " кръстоносците " да завоюват първото място в класирането при страните на форума.

Кристоферсен е асът на Норвегия през днешния ден, само че записа не доста успешен първи манш, а швейцарците разчитат най-много на Юл и  Ценхойзерн.

/ПИК

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР