В разгара на възходите и спадовете на пазара на криптовалути

...
В разгара на възходите и спадовете на пазара на криптовалути
Коментари Харесай

Нова меме криптовалута достигна $3 милиарда – ще продължи ли подема?

В разгара на възходите и спадовете на пазара на криптовалути Dogwifhat (WIF) означи внезапен растеж на пазарната си капитализация, която доближи $3.2 милиарда. Бързото повишаване на цената ѝ обаче демонстрира високо равнище на спекулации и неспокойствие на пазара.

По-специално, Раул Пал, създател и основен изпълнителен шеф на Real Vision Group, неотдавна разкри собствеността си върху част от Dogwifhat , меме токен, основан на блокчейна Solana . Това откриване съответства със забележителен скок в пазарната стойност на токена, който претърпя незабравим скок от над 40%.

Пал показа:

Друг покровител на WIF е Артър Хейс, някогашен основен изпълнителен шеф на BitMEX, който чака WIF да доближи $10.

Това разобличаване идва в миг, когато пазарната стойност на WIF за първи път надвишава границата от $3, привличайки вниманието на трейдърите и на по-широката криптовалутна общественост, което още веднъж разпалва интереса към меме токените в екосистемата Solana.

Въпреки неотдавнашната си поява WIF бързо се трансформира в четвъртия по величина меме токен с пазарна стойност от $3.1 милиарда, отстъпвайки единствено на Dogecoin към късните часове на 15 март. Въпреки това все още на писане на публикацията монетата е изгубила част от пазарната си стойност и пазарната и капитализация се равнява на $2.65 трилиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР