В разгара на Страстната седмица у нас ще се разгорят

...
В разгара на Страстната седмица у нас ще се разгорят
Коментари Харесай

Нанков: ГЕРБ-СДС няма да предаде своите избиратели в предстоящите трудни разговори

В разгара на Страстната седмица у нас ще се разгорят политическите пристрастености. Това написа Николай Нанков от ГЕРБ-СДС във фейсбук.

Така реши президентът като насрочи първото съвещание на новия парламент за през днешния ден, Велика Сряда. Денят, в който Юда е уговорил да съобщи Исус за 30 сребърника. Злото е било сторено и последвалото разкайване на Юда няма по какъв начин да промени хода на събитията. Защо е значимо да припомняме всичко това? Защото би трябвало да не забравяме, че всяко решение има последствия.

Днес ще проработи 49-ият парламент и жителите, нашите работодатели, желаят да намерим решения за справяне с техните проблеми. Не с нашите. Трябва да сме на висота на техните упования. И когато завихряме политически пристрастености, дано мислим най-много какво следва от делата ни.

ГЕРБ-СДС няма да съобщи своите гласоподаватели в идните сложни диалози с останалите партии за сформиране на държавно управление. И във всичките си дейности още веднъж ще се ръководим от ползите на народа. Каквато и клетва ще поставим през днешния ден.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР