В разгара на скандала с холивудския продуцент Харви Уейнстейн, който

...
В разгара на скандала с холивудския продуцент Харви Уейнстейн, който
Коментари Харесай

Колежка на Никол Шерцингер от “Пусикет Долс”: Не бях в група, а в кръг от проститутки

В разгара на абсурда с холивудския продуцент Харви Уейнстейн, който бе упрекнат от редица актриси в полов тормоз, едно от девойките от известната момичешка група от близкото минало “Пусикет Долс” безусловно взриви мрежата с разтърсващо самопризнание за някогашните си колежки.

“Моята истина – не бях в момичешка група, а в кръг от проститутки. И междудругото пеехме и бяхме известни, до момента в който всеки, който ни притежаваше, правеше пари “, написа в “Туитър” Кая Джоунс, някогашна колежка на Никол Шерцингер, която бе водач на момичешката група.

Според изявленията на Кая тя трябвало да си прави секс с който й посочат. Също по този начин тя била предизвестена да си мълчи, тъй като щяла да пострада и да бъден комплициран завършек на крариерата й.

“Нашият продуцент прибираше всичките пари. На нас ни плащаха по 500 паунда да седмица. Злоупотребяваха с нас и ни използваха. Факт!”

Като ответна реакция създателят на The Pussycat Dolls дефинира изказванията на Кая като „ отвратителни, неуместни неистини “. Колежката й от групата Робин Антин пък съобщи, че съгласно нея Кая търси своите 15 минути популярност.

Кая Джоунс бе част от групата от 2003-та до 2005-та година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР