В разгара на рали Мароко, след хеттрик в рали Дакар

...
В разгара на рали Мароко, след хеттрик в рали Дакар
Коментари Харесай

Ивайло Гюров зад волана на Peugeot победи в благотворително рали Виж ме

В разгара на рали Мароко, след хеттрик в рали Дакар и безапелационна победа в рали Пътят на коприната, коли с марката Peugeot се включиха в благотворително рали " Виж ме " тази събота. Певецът Ивайло Гюров зад кормилото на новия Peugeot 308 е огромният победител в надпреварата, в поддръжка на глухонемите деца от училището-пансион " Проф. Дечо Денев ".

23-ма участника, измежду които Венета Харизанова, Теди Велинова, Богдан Томов, Ива Дойчинова и други, се включиха в самодейността. Целта им бе да привлекат публичното внимание върху сигурността на придвижването и да подкрепят живота и образователния развой на глухонемите деца. По традиция, всяко издание на ралито подарява ярки светлоотразителни жилетки, които са животоспасяващи за тези деца. Те не могат да чуят приближаващата се кола и заплаха, не могат да извикат в обстановка на пътя.

Комендант на надпреварата, провело се на автополигона на София Франс Ауто, беше ръководителят на БФАС Владимир Илиев. Лице на IV издание на рали " Виж ме " беше автомобилната рали състезателка Ива Русинова, която сред двата манша, направи дрифт-демонстрации за публиката, а по-късно повози няколко от най-смелите деца от учебното заведение.



Участниците бяха разграничени в 3 класа съгласно кубатурата на колите им. Новият 7-местен SUV Peugeot 5008 откри надпреварата с демонстрационна обиколка. Със стартов номер 18, SUV Peugeot 3008 се показа атрактивно в ръцете на автомобилния публицист Христо Мишков.

За установяване на крайния победител в рали " Виж ме " стартираха първенците в обособените класове. С минимум наказателни точки и с по-добро време победител стана артистът Иво Гюров.

В края на благотворителната демонстрация децата и техните учители получиха предметни награди и дарения.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР