В разгара на пандемията от коронавирус - светът помага на

...
В разгара на пандемията от коронавирус - светът помага на
Коментари Харесай

Светът изпрати помощ на Китай

В разгара на пандемията от ковид - светът оказва помощ на Китай. Повече от 20 страни изпратиха филантропична помощ на Поднебесната империя. Целта - да се ограничи разпространяването на пневмонията, която се предизвиква от ковид 2019-nCoV.
" Вече 21-ва страна дава помощ на Китай, като изпраща средства за попречване и надзор на разпространяването на заболяването. Това са Република Корея, Япония, Тайланд, Малайзия, Индонезия, Казахстан, Пакистан, Германия, Англия, Франция, Италия, Унгария, Беларус, Турция,  Иран, Обединените арабски емирства, Алжир, Египет, Австралия, Нова Зеландия, Тринидад и Тобаго, както и УНИЦЕФ ", обявиха от Външното министерство та Китай.
" Даренията са скъпи, а възприятията - скъпи. Изказваме откровената си признателност към тях. Китайската страна ще продължи да споделя информация и ще ускори съдействието с всички страни по света освен за сигурността на китайците, само че и за световна и районна здравна сигурност ", се прецизира още в изказването на дипломатическото ведомство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР